Emelőkosaras gépek, munkaállványok szervizelése

Szervízszolgáltatásunkra méltán lehetünk büszkék
A forgalmazás és kölcsönzés mellett szervizszolgáltatásunk is kulcsfontosságú területet jelent cégünk számára, amelyre különösen nagy hangsúlyt helyezünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfélszolgálat színvonala mutatja meg azt, ténylegesen mennyire megbízható és professzionális egy vállalkozás. Az emelőkosaras gépek, munkaállványok szervizelését Magyarország egész területén végezzük.

Válassza a minden tekintetben magas színvonalat képviselő szervizszolgáltatásainkat!
Szervizszolgáltatásokkal várjuk önt a budapesti, debreceni és győri telephelyünkön is. Szervizgépjárműveink felszereltségének köszönhetően a szükséges szervizelést mind az ügyfélnél, mind pedig az építési területen el tudjuk végezni. Szervizszolgáltatásaink magukban foglalják a Genie, Teupen, Dieci, Sky-Climber, McUp, és más gyártók berendezéseinek szervizelését, valamint az alkatrész-értékesítést. Multinacionális vállalatunk műszaki hátterének köszönhetően más gyártók alkatrészeihez és műszaki specifikációihoz is hozzáféréssel rendelkezünk.

Minden szükséges alkatrészt beszerzünk
Nehézséget jelent emelőkosaras gépéhez bizonyos alkatrészeket beszerezni? Mi mentesítjük önt e gond alól. Cégünk alkatrészeket értékesít a Genie, Teupen, JLG, Haulotte, Versalift, CTE, Dieci, Sky-Climber világmárkák, valamint más gyártók gépeihez. Multinacionális vállalatként hozzáférésünk van valamennyi ismert gyártó alkatrészeihez és műszaki specifikációihoz.


Kérje kötelezettség nélküli ajánlatunkat!
Az alkatrész-értékesítés közvetlenül a Gépbér budapesti központjában történik. A megrendelt alkatrészeket azonban a debreceni és győri telephelyeinken is átveheti. Kötelezettség nélküli ajánlatkérésével gyorsan meggyőződhet arról, hogy a szükséges alkatrész elérhető-e az adott telephelyen. Természetesen közvetlenül, a képviselőnkhöz is fordulhat.