A cégről

Korlátolt felelősségű társaságunkat 1999-ben alapítottuk azzal a célkitűzéssel, hogy a magasépítés során használatos szerelő-munkaállvány igényeket ki tudjuk elégíteni és megoldást kínáljunk minden magasban történő munka végzéskor felmerülő problémára. 
Kitűzött célunk megfelelése érdekében négy gépcsaláddal - önjárós szerelő munkaállványok, oszlopos munkaállványok, függesztett munkapadok, multi-funkciós homlokrakodók - fejlesztettük gépparkunkat, ezáltal lefedvén minden olyan alkalmazási területet, amely igényként és megoldásként felmerülhet.
Gépparkunkban kizárólag csak a vezető-gyártók legjobb felszereltségű munkaállványai találhatók meg, többek közt olyan gyártót képviselve, mint Genie Industries.
2003-ban Romániában, 2008-ban Szerbiában alapítottunk leányvállalatot ez által meghatározó regionális szereplővé válva ebben az üzletágban.

 

A legjobbakkal kezdtünk együttműködni

2013 januárjától – egy erős partnerrel, a belga TVH-val kötött együttműködésünknek köszönhetően – stabilizáltuk pozíciónkat a régiós piacon. A TVH egy nagynevű cég, amely targoncák, munkaállványok alkatrészeinek értékesítésével, valamint kosaras emelők és targoncák kölcsönzésével foglalkozik.

Teljesen megbízhat bennünk

Mára alkatrész üzlet és szervizhelyiségek állnak ügyfeleink rendelkezésre, kosaras emelőket, munkaállványokat szállítunk Magyarország, Románia és Szerbia egész területére, valamint a kosaras emelők, munkaállványok  értékesítéséhez és kölcsönzéséhez szükséges teljes műszaki háttérrel rendelkezünk. Meggyőződésünk, hogy nálunk megtalálja azt, amit máshol hiába keresett.

Integrált vállalati politika

A Gépbér Hungária Kft. hosszú távú célja a maximálisan gyors, megbízható, minőségi szolgáltatás nyújtása az építőipari emelőgépek bérbeadása, karbantartása, valamint értékesítése területén, folyamatainak kézbentartása és teljesítményének fokozása, a jogszabályok betartása, valamint az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése mellett.

A Gépbér Hungária Kft. vezetősége tudatában van annak, hogy fenntartható céljainak eléréséhez a környezettudatos vállalati magatartás kialakítása és fejlesztése elengedhetetlenül fontos. Szem előtt tartva ezt, alapvető követelmény számunkra az ISO 9001, valamint ISO 14001 szabványokra épülő minőségirányítási és környezetirányítási rendszer bevezetése és működése.

Az új és régi megrendelők bizalmának megszerzését és megtartását a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével és korszerű technikai színvonallal biztosítjuk. Kiemelten kezeljük vevőink elvárt, illetve várható igényeinek megismerését és teljesítését.

Szállítóinkkal, szolgáltatóinkkal hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk. Elvárjuk, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások feleljenek meg az előírt magas minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel az általunk nyújtott szolgáltatás kifogástalan minőségszintjét.

A környezetvédelmi versenyképességünk megtartása érdekében a kockázatokat és hatásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük, értékeljük, a magas kockázatú/jelentős hatású technológiák/tevékenységek veszélyeinek elkerülése, illetve csökkentése érdekében intézkedéseket dolgozunk ki. Intézkedéseinkkel a környezeti elembe történő kibocsátásokat minimalizáljuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a hulladékszegény technológiák alkalmazására és a vízkészletek minőségének megóvására. Csökkentjük a káros légszennyezést, a keletkezett szennyvíz mennyiségét, környezetbarát vegyszereket használunk.

Vállalatunk munkatársainak minőségi, környezetvédelemi, munkabiztonsági szemléletét, elkötelezettségét, rendszeres oktatással fejlesztjük, tevékenységeink környezeti hatását, munkavédelmi kockázatát tudatosítjuk. Munkatársaink szakmai képzésének kiemelt figyelmet fordítunk.

Az integrált irányítási rendszer folyamatos fejlesztése érdekében tevékenységeink folyamatos felülvizsgálatát és kiértékelését végezzük, hogy mérhessük a fejlődést és megvalósítsuk célkitűzéseink teljesítését.

A jogszabályi megfelelőség biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük integrált irányítási rendszerünket, melyet független szervettel tanúsíttatunk.

Munkatársaink szakmai felkészültségének és elkötelezettségének fejlesztésével kívánjuk elérni a teljes személyi állomány bevonását céljaink megvalósításában.                      

A vezetés a bizalom és megbecsülés légkörének kialakításával elősegíti, hogy valamennyi alkalmazottja azonosulni tudjon a vállalati célkitűzésekkel.