BÉRBEADÁS

  • Bérbeadásra, értékesítésre és szervizre szakosodott cég
  • Országos lefedettség 3 telephellyel
  • Leányvállalat Romániában és Szerbiában
  • 500 különböző típusú bérelhető gép

ÉRTÉKESÍTÉS

  • Új és használt gépek
  • Gépbér a GENIE márka specialistája
  • Több száz csoporton belüli bérgép vásárlási lehetőségek

SZERVIZ

  • Megbízható, gyors és szakszerű szolgáltatás
  • Tapasztalt, szakképzett személyzet 3 telephelyen
  • Javítás, karbantartás műhelyben és külső helyszíneken
Szervízszolgáltatásunkra méltán lehetünk büszkék

News

2015-ben a Gépbér 2 kiemelkedő rendezvényen is részt vett.

Augusztusban a Formula1-en 3db S-65-el voltunk jelen, melyet az operatőrök használtak kiváló magaslati felvételek készítéséhez.

27/10

Az új telephely megvalósulása biztosítani fogja töretlen fejlődésünk bázisát és lehetővé teszi a korszerű háttér kialakítását, ügyfeleink minőségi kiszolgálásához.

11/05

Április 27-én a Gépbér bemutatta vadonatúj honlapját. A folyamatos növekedés és a kiszélesedő kapcsolatok miatt, szükségessé vált a honlap megújítása. A nagyobb teljesítmény és a vizuális képanyag lehetővé teszi egy átfogóbb és világos kép kialakítását cégünkről.

11/05

EMELŐGÉPEK BÉRBEADÁSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE

Emelőgépre van szüksége munkájához? Cégünk kiemelkedő minőségű, modern felépítésű emelőgépeket kínál ügyfelei részére úgy bérbe, mint megvételre.

Válasszon olyan kosaras emelőt, amelyben nem csalódik!

Szüksége van a munkájához emelőgépre, munkaállványra? Cégünk modern felépítésű, átlagon felüli minőségű gépeket kínál kölcsönzésre és vásárlásra. Amennyiben nem szeretne jelentős anyagi eszközöket befektetni, kölcsönözzön emelőgépet, munkaállványt Budapesten, Győrben és Debrecenben. Magyarország bármely részén is legyen cége székhelye a távolság részünkre nem jelent gondot, mely bizonyára fontos szempontot jelent a választásnál, e nehéz berendezések esetében. Tekintse meg emelőgépeinket, munkaállványainkat, homlokrakodóinkat vagy targoncáinkat és válassza ki azt a modellt, amely az elvégzendő feladatra a legmegfelelőbbnek bizonyul.


Az általunk kínált szervizszolgáltatásra nyugodtan hagyatkozhat

A hidraulikus kosaras emelőgépek alkalmazásának köre a mindennapokban szinte határtalan. Ezek a termékek nem csak a szokásos „nehéz munkák” esetén hasznosak, hanem a kerekesszékkel közlekedők vagy más mozgássérültek előtt nyíló akadályok elhárítására is alkalmasak. Alkalmazásuk és kezelésük olyannyira egyszerű, hogy a kezelésükkel egy rövid oktatást követően alapvetően mindenki megbirkózik. A nagyobb emelésekre alkalmas emelőkosaras gépek kezeléséhez a legtöbb esetben konkrét vezetői engedély szükséges. Valamennyi, általunk kínált emelőkosaras gép vagy emelőállvány esetén természetesen vállaljuk a megfelelő szervizelést, azaz a műszaki vizsgálatokat, éves ellenőrzéseket, oktatást és alkatrész-árusítást. Nem biztos abban, melyik emelőkosaras gépet vagy emelőállványt válassza? Kérje kötelezettség nélküli ajánlatunkat!

Kérjen tőlünk bátran tanácsot!

Amennyiben biztos abban, melyik emelőkosaras gépet kívánja kibérelni vagy megvásárolni, a kapcsolat-felvételi űrlap segítségével megrendelheti a gépet. Telefonon, a 06 1 476 65 21-es hívószámon is bármikor szíves rendelkezésére állunk, hogy felmerülő kérdéseit megválaszoljuk, és tanácsainkkal segítsük döntését. Az ajánlatunkban szereplő valamennyi emelőkosaras gépet vonzó áron kínáljuk és mindenkor törekszünk arra, hogy igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítsük. Már 15-ik éve teljesítjük nap mint nap ügyfeleink kívánságait Magyarország és Románia egész területén. Legyen Ön is elégedett ügyfelünk, és válasszon csúcsminőségű emelőgépeink közül!


„VELÜNK BÍZTOSAN FELEMELKEDIK„  Cégünk mottóját nap mint nap szem előtt tartva igyekszünk ügyfeleink részére megfelelni és magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.